John Goodman (The Big Lebowski) is bijna 100 kilo afgevallen!

John Goodman (The Big Lebowski) is bijna 100 kilo afgevallen!

De acteur ziet er heel anders uit!

John Goodman, o.a. bekend van The Big Lebowski, is behoorlijk afgevallen! Tijdens de première van de nieuwe animatiereeks The Freak Brothers trok de acteur alle aandacht naar zich toe, want hij ziet er heel anders uit.

Meer dan 10 jaar geleden zei hij tijdens een interview met David Letterman dat hij 180 kilo woog, maar hier iets aan wilde doen. In 2017 liet hij zich er opnieuw over uit: "Vroeger zou ik er 3 maanden tussenuit knijpen, zo'n 30 kilo afvallen en dan viel ik weer terug in mijn oude gewoontes. Maar nu kom ik op een leeftijd dat ik me niet meer kan veroorloven om stil te zitten, dus ik pak het anders aan!"

Belofte
Goodman heeft zich zeker aan zijn belofte gehouden, want hij is maar liefst bijna 100(!) kilo afgevallen. Hij liet zich er nu opnieuw over uit: "Het was eigenlijk gewoon een kwestie van controle over de porties. 'Ik heb het niet nodig' zei ik dan tegen mezelf, maar ik schoof gewoon wel nog alles in mijn mond".

De acteur had hier genoeg van en besloot een personal trainer in te huren, die hem aanzette om zes keer per week te sporten. Ook kocht Goodman meerdere fitnesstoestellen en ging hij de laatste jaren bewust met bewegen en eten om.

Alcohol
In 2007 besloot Goodman al te stoppen met het drinken van alcohol. Ook hier blikt hij op terug: "Ik moest dat jaar een Emmy in ontvangst nemen, maar ik miste de repetitie omdat ik dronken was. Tegen de tijd dat het zondagochtend was, de grote dag, trilde ik. Ik was nog steeds dronken en ik trilde gigantisch".

De geliefde acteur wist dat hij zo niet verder kon en belde daarom zijn vrouw op. Samen besloten ze dat het het beste was dat hij werd opgenomen in een ziekenhuis, om vervolgens naar een kliniek te gaan om van zijn verslaving af te komen. Nu zit Goodman eindelijk lekker in zijn vel en het resultaat mag er zijn! Enkele kiekjes van de acteur zijn hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair