Hier gaat de aanstaande 'Texas Chainsaw Massacre' sequel over

Hier gaat de aanstaande 'Texas Chainsaw Massacre' sequel over

Het verhaal wordt 50 jaar later opgepakt...

Weet je nog? Aan het eind van de originele Texas Chainsaw Massacre (1974) wist het slachtoffer Sally Hardesty ternauwernood te ontsnappen aan maniak Leatherface met zijn kettingzaag.

In februari verschijnt een direct vervolg hierop dat (verrassing) alle eerdere vervolgen negeert en een korte synopsis duidt op een nieuwe strijd tussen een inmiddels bejaarde Sally en Leatherface.

Na het uitbrengen van de eerste trailer en foto's, is nu de officiële samenvatting voor The Texas Chainsaw Massacre 2.0 verschenen: Melody (Sarah Yarkin), haar tienerzus Lila (Elsie Fisher) en hun vrienden Dante (Jacob Latimore) en Ruth (Nell Hudson) gaan naar het afgelegen stadje Harlow, Texas om een ​​idealistische nieuwe onderneming te starten.

Maar hun droom verandert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze per ongeluk het huis van Leatherface betreden, de gestoorde seriemoordenaar wiens bloed doordrenkte erfenis de bewoners van het gebied blijft achtervolgen, inclusief Sally Hardesty (Olwen Fouéré vanwege het verlies van Marilyn Burns), de enige overlevende van zijn beruchte bloedbad in 1973, die vastbesloten is om wraak te nemen.

Crew
De film, die gaat verschijnen op streamingdienst Netflix, is afkomstig van regisseur David Blue Garcia met producent Fede Álvarez (Don't Breathe.

NieuwsFilm

meest populair