Henry Cavill wacht nog steeds geduldig op dat ene belangrijke telefoontje

Waar blijft die studio?

Eerder deze week vroegen wij in een poll als wat jullie The Witcher-ster Henry Cavill de komende jaren liever willen gaan zien, terug als Superman of nieuw als James Bond.

De meerderheid van jullie (330 om 250) sprak zijn voorkeur uit voor een terugkeer naar het rood-blauwe harnas van de Man van Staal.

In een recent interview zei de acteur zelf ook dat "de cape nog steeds in de kast hangt" en hij dagelijks klaar zit om dat ene telefoontje te beantwoorden. Bekijk zijn antwoorden hieronder:

Het bestaande verder uitwerken
"Het was zo leuk. Je kijkt erop terug en denkt 'Wat een geweldige kans was dat'. Er is voor mij als Superman nog heel veel om te vertellen en ik zou de gelegenheid absoluut geweldig vinden. Er is een kans om te groeien en zijn psyche te verkennen als een diep, schijnbaar onkwetsbaar goddelijk wezen, maar met een echt gevoel van binnen".

Er zijn echter nergens geen concrete plannen om Cavill's Superman te betrekken in aankomende DC-projecten. Maar de fans willen het, vooral met het aangekondigde multiverse, dus kom op Warner Bros.!

NieuwsFilm

meest populair