Tijd om te vliegen in gave beelden 'The Matrix Resurrections'

Tijd om te vliegen in gave beelden 'The Matrix Resurrections'

De rode pil neemt je mee naar vrijheid.

Soms zou je ook wel een rode pil willen nemen om te ontsnappen aan de huidige bizarre coronamaatregelen die vele mensen in hun huis houden doordat vele activiteiten - reizen, naar de bioscoop gaan etc. - een stuk minder vanzelfsprekend zijn.

In de Matrix-films ontsnappen daadwerkelijk mensen aan een beperkende werkelijkheid. Door het nemen van een rode pil - in plaats van een blauwe pil - worden mensen ontkoppeld van de Matrix, een virtuele wereld waarin alleen het brein van de mens leeft. Het lichaam dienst als een batterij die "machines" voeden.

Gave nieuwe spot: tijd om te vliegen
Warner Bros. Pictures Nederland heeft nu een gave tv-spot voor The Matrix Resurrections vrijgegeven waarin de pillen centraal staan. We horen in de beelden de jonge Morpheus van acteur Yahya Abdul-Mateen II de tekst "tijd om te vliegen" zeggen.

Uiteraard zijn Thomas Anderson a.k.a. Neo (Keanu Reeves) en Trinity (Carrie-Anne Moss) weer de belangrijkste gezichten in de film van Lana Wachowski (Jupiter Ascending, Cloud Atlas). Vanaf 23 december in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair