'The Matrix Resurrections'-clip onthult opvallende ontmoeting

'The Matrix Resurrections'-clip onthult opvallende ontmoeting

Neo en Morpheus zijn weer samen!

De eerste volledige clip van The Matrix Resurrections debuteerde gisternacht tijdens de Game Awards. Die laat zien hoe Neo een oude bekende ontmoet, die er nu een heel stuk anders uitziet. De clip laat zien dat de film nog vreemder wordt dan je misschien wel zou denken.

Warner Bros. gaf de eerste clip van Lana Wachowski's The Matrix Resurrections afgelopen nacht vrij tijdens de Game Awards-uitreiking. Daarin zien we twee oude vrienden die elkaar weer ontmoeten.

The Matrix Resurrections-clip
De clip begint ermee dat Bugs, gespeeld door Jessica Henwick, Neo door een deur leidt. Die leidt weer naar een trein die richting Tokyo rijdt. Vervolgens lopen ze door nog een deur, die weer een jongere versie van Morpheus laat zien.

We zien daar Yahya Abdul-Mateen II in de rol van Morpheus. Op de achtergrond worden beelden van de originele Morpheus, gespeeld door Laurence Fishburne, geprojecteerd.

Wat hier precies gaande is wordt niet duidelijk uit de beelden. Maar duidelijk is wel dat het een film wordt die zich heel erg bewust is van het bredere nalatenschap van de franchise.



NieuwsFilm

meest populair