Dwayne Johnson háátte 'Black Adam' in eerste instantie

Dwayne Johnson háátte 'Black Adam' in eerste instantie

Maar nu speelt hij de rol.

Dwayne Johnson was in eerste instantie helemaal niet blij met DC-antiheld Black Adam. Hij vond het kostuum namelijk maar niets, en werkte daarom samen met de designers om het beter te maken.

Johnson werkt al meer dan een decennium aan DC-film Black Adam. Details zijn er nog nauwelijks, al staat Black Adam natuurlijk centraal - een man die gecorrumpeerd wordt door zijn eigen superkrachten in Kahndaq. Hij komt gedurende vijfduizend jaar vast te zitten, waarna hij in het heden vrijkomt. Dan moet hij op zoek naar de middenweg tussen een schurk en een held. En krijgt hij te maken met de Justice Society of America, die in de film Black Adam bestaat uit onder meer Atom Smasher, Hawkman, Cyclone en Doctor Fate.

Black Adam-kostuum
De opnames van Black Adam gingen in april van start en werden in augustus afgerond, bijna een jaar voor de release. Er zit volgens Johnson veel aandacht in het kostuum.

"We hebben het over de beste kostuumontwerpers in de hele business, die echt buitengewone kostuums gemaakt hebben. Ze zijn zo getalenteerd," begon hij. Maar lekker ging de eerste ontmoeting niet.

"Ze kwamen bij mij thuis langs. Ik trok het kostuum aan en ik had er echt een enorme hekel aan. Alles had padding. Dus ze begonnen meteen te scheuren en te snijden. Toen ik het kostuum een tweede keer aan trok, zonder padding, voelde ik mij echt als Black Adam. Ik wilde niet alleen die rol spelen in de beste vorm van mijn leven, maar ook de vorm hebben van een niet te stoppen superschurk die een antiheld wordt."

NieuwsFilm

meest populair