'Black Panther'-ster Letitia Wright weg uit het MCU? Of toch niet?

'Black Panther'-ster Letitia Wright weg uit het MCU? Of toch niet?

Er gaan weer geruchten over de positie van Letitia Wright.

Er gaan allerlei geruchten over Black Panther: Wakanda Forever en met name over de rol van actrice Letitia Wright. Eerder deze maand ging ineens het verhaal dat Wright op zou stappen bij de film, maar dat wordt nu ontkend.

Toen acteur Chadwick Boseman in augustus 2020 overleed, vroegen velen zich af hoe het verder zou gaan met Black Panther in het Marvel Cinematic Universe. Rond die tijd hoorden we nog dat Wright de voornaamste kandidaat was om het stokje over te nemen.

Maar toch niet?
Wright raakte tijdens de opnames gewond op de set en vertrok naar het Verenigd Koninkrijk om thuis te kunnen herstellen. Haar tijdelijk vertrek en video's die ze later maakte over coronavaccins, leidden tot de geruchten dat Wright mogelijk uit het MCU geknikkerd zou worden.

Nu horen we echter via bronnen van The Hollywood Reporter dat "Panther 2 de productie eind januari in Atlanta zal hervatten". Ook melden de bronnen van het vakblad dat Wright terugkeert als Shuri en dus niet uit het MCU verdwijnt.

Waar Black Panther: Wakanda Forever precies om zal draaien weten we nog niet, al benadrukte Marvel Studios tot nu toe vooral dat de film de fictieve Afrikaanse natie Wakanda zou vieren.

Black Panther: Wakanda Forever moet in november 2022 in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair