Nieuwe 'The Matrix Resurrections'-foto's bevestigen nog een terugkeer

Nieuwe 'The Matrix Resurrections'-foto's bevestigen nog een terugkeer

Jawel, Jonathan Groff is inderdaad Agent Smith.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Nieuwe foto's die voor The Matrix Resurrections zijn vrijgegeven bevestigen de rol van acteur Jonathan Groff in de aankomende film.

De franchise draait als je 't helemaal plat slaat om de mensheid die ooit oorlog voerde tegen de machines, maar de strijd verloor. Mensen worden ingezet als levende batterijen om de machinewereld draaiende te houden en om hen rustig te houden, zijn ze gekoppeld aan een digitale wereld: de Matrix. Neo, de 'One', moet de mensheid zien te bevrijden. Daarbij komt hij eerst tegenover Agents te staan, programma's die het menselijk verzet teniet moeten doen. En er is de dreiging van Agent Smith, die gedurende de filmtrilogie de grote antagonist bleek te zijn.

The Matrix Resurrections-slechterik
Deze week heeft Warner Bros. nieuwe foto's vrijgegeven uit The Matrix Resurrections. Verbonden aan die beelden zijn de namen van personages.

En de beelden bevestigen dat Groff niemand minder dan Agent Smith speelt in de nieuwe Matrix-film. Check hieronder de twee foto's die men heeft vrijgegeven van Groff als Agent Smith:


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

The Matrix Resurrections is deze maand nog te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair