Zes posters 'The Matrix Resurrections' met leuk effectje

Zes posters 'The Matrix Resurrections' met leuk effectje

Zes hoofdpersonen met zonnebrillen.

Aankomende weken krijgen we twee grote blockbusters te zien in de Nederlandse bioscopen. Volgende week kun je naar de film voor Spider-Man: No Way Home en de week daarna is het tijd om een blauwe of rode pil te nemen.

Dit zal gebeuren in The Matrix Resurrections, de vierde film in de reeks die volgt op het origineel The Matrix uit 1999 en de het tweeluikvervolg The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions uit 2003.

Gave posters belangrijke personages
Hieronder zie je nu zes Japanse posters voor zes belangrijke personages in de film. De Japanse promotie-afdeling speelde met de brilglazen en verwijzen daarmee naar de rode en blauwe pillen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Resurrections leeft Neo (Keanu Reeves) een schijnbaar gewoon leven onder zijn oorspronkelijke identiteit als Thomas A. Anderson in San Francisco, met een therapeut (Neil Patrick Harris) die hem blauwe pillen voorschrijft om de vreemde en onnatuurlijke dingen die hij zo nu en dan ziet, tegen te gaan.

Dan ontmoet hij een vrouw die Trinity (Carrie-Anne Moss) lijkt te zijn, maar geen van beiden herkent elkaar. Wanneer een nieuwe versie van Morpheus (Yahya Abdul-Mateen II) hem de rode pil aanbiedt en zijn geest heropent voor de wereld van de Matrix, die gevaarlijker is geworden in de jaren sinds de Smith-infectie, voegt Neo zich bij een groep rebellen om een nieuwe vijand te bestrijden.

NieuwsFilm

meest populair