Toch niet: 'Thor: Love and Thunder'-poster blijkt nep

Toch niet: 'Thor: Love and Thunder'-poster blijkt nep

Taika Waititi over de poster van Thor: Love and Thunder.

Het leek zo mooi. Een paar dagen geleden verscheen op sociale media een gelekte poster voor Thor: Love and Thunder. Dat leek tenminste zo, maar dat blijkt niet te kloppen.

Regisseur Taika Waititi, die de hele Thor-franchise nieuw leven in blies met zijn komische kijk op de boel, meldt op Twitter dat de poster nep is. Dat is jammer, want stiekem was het wel een heel erg toffe poster!

Thor: Love and Thunder-poster
Op sociale media werd er al behoorlijk enthousiast gereageerd op de poster, die Jane Porter, Thor en Korg liet zien met nieuwe kostuums, een blik gaf op Valkyrie en opmerkelijk genoeg een stel geiten die een schip van Asgard aan het voorttrekken waren.

Het duurde niet lang tot die poster breed opgepikt werd, maar nu laat Waititi dus weten dat 'ie nep is. Hij deelde een inmiddels verwijderde versie van de poster en schreef erbij: "Dit is zo slecht dat ik ergens zou willen dat het een officiële poster zou zijn. Het is absoluut wat ik gemaakt zou hebben als ik verantwoordelijk zou zijn voor de posters."



Thor: Love and Thunder heeft nog geen verhaal gekregen, maar we weten dat Thor het samen met Jane Foster - die Mighty Thor wordt - opneemt tegen de gevaarlijke schurk Gorr the God Butcher.

NieuwsFilm

meest populair