Lugubere foto van de Joker van Jared Leto vanaf set 'Justice League'

Lugubere foto van de Joker van Jared Leto vanaf set 'Justice League'

Compleet anders dan in Suicide Squad (2016).

Zou acteur Jared Leto nog een keer terugkeren als The Joker? De kans lijkt op dit moment erg klein, aangezien DC Films en Warner Bros. weinig geld zien in de verhaallijnen die regisseur Zack Snyder bedacht voor het DC Extended Universe.

Snyder mocht eerder dit jaar nog zijn nieuwe versie van Justice League opleveren op HBO Max. In zijn Zack Snyder's Justice League zagen we aan het einde opeens ook Leto's Joker terugkeren. Misschien wel het meest opzienbarende deel van de Snyder Cut.

Nieuwe foto Joker
Dat Snyder het DCEU niet helemaal los kan laten, blijkt wel uit dat hij regelmatig beelden vanuit het archief deelt met zijn volgers op social media. Nu heeft hij weer een nieuwe foto van Leto als de Joker gedeeld.

Op die foto ziet de Clown Prince of Crime er behoorlijk freaky uit en duidelijk anders dan de Joker uit Suicide Squad uit 2016, waarin Leto zijn debuut maakte en zijn grootste rol had.

Wat zeg jij Zou jij de acteur uit het recente House of Gucci nog een keer terug willen zien als de Joker of kijk jij uit naar weer een nieuwe versie in bijvoorbeeld The Batman of een vervolg daarop?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair