Poster 'Thor: Love and Thunder' met Mighty Thor van Natalie Portman is 100% echt

Poster 'Thor: Love and Thunder' met Mighty Thor van Natalie Portman is 100% echt

Lelijk, maar dus niet niet nep.

Een paar dagen geleden verscheen er opeens een superslechte poster online voor de Marvel-film Thor: Love and Thunder. De poster zou de eerste blik bevatten op onder meer Mighty Thor en het nieuwe kostuum van Thor zelf.

Kort na de release was het regisseur Taika Waititi (Thor Ragnarok) die meldde dat de poster nep is. "Deze is zo slecht dat ik zou willen dat het een officiële poster was. Het is er zeker eentje die ik zou hebben gemaakt als ik de leiding had over de posters," tweette de grappenmaker.

Maar: de posters is officieel merchandise
Uiteraard is het niet de officiële filmposter voor de film. Die verschijnt pas ongeveer een maand voor de release van de vierde Thor-solofilm. Maar het is wel een officiële promoposter van een partij die dergelijke posters over de wereld verspreid.

"Het is een officieel product met licentie van Marvel. De poster is helaas te vroeg aan een winkelier gestuurd. De posters is in 2022 te koop," was de reactie van posterdistributeur Pyramid International nadat door The Direct om een reactie was gevraagd.

De knip-en-plak poster laat dus wel degelijk een eerste blik zien op Mighty Thor van actrice Natalie Portman. Ook zien we Valkyrie (Tessa Thompson), en de God of Thunder (Chris Hemsworth) in zijn nieuwe kostuum, en zijn geiten.

Love and Thunder stond ooit gepland voor 5 november 2021, maar door corona staat de Marvel-film ondertussen gepland voor juli 2022.



NieuwsFilm

meest populair