Waarom Tom Holland liters glijmiddel gebruikt op de set van 'Spider-Man'...

Waarom Tom Holland liters glijmiddel gebruikt op de set van 'Spider-Man'...

Zo'n superheldenkostuum is niet echt praktisch.

Het superheldenpak van Spider-Man-vertolker Tom Holland zit behoorlijk strak en dat leidt soms tot onhandige situaties, bijvoorbeeld wanneer de ritssluiting vast komt te zitten. Gelukkig heeft hij daar een handig hulpmiddel voor: glijmiddel.

Vanaf deze week draait Spider-Man: No Way Home in de bioscopen. In de talkshow Late Night with Seth Meyers blikt Holland terug op het draaien van dit enorme superheldenavontuur. Dat was ondanks de uitdagingen die de pandemie met zich meebracht een toffe ervaring, zo vertelt hij.

"Ondanks de strenge covid-maatregelen, bracht deze situatie natuurlijk ook zo z'n leuke momenten mee", begint de Britse acteur ter inleiding van een geinige anekdote. "Mijn kostuum zit zo strak dat de rits soms vastloopt. We hebben tubes glijmiddel op de set om dat te verhelpen".

"Een van de producenten dacht dat het desinfectiemiddel was en vroeg me of hij wat mocht hebben", vervolgt Holland, die de kans om een grap uit te halen natuurlijk niet aan zich voorbij liet gaan.

"Mijn broer Harry en ik keken elkaar aan en zagen echt een perfecte kans om hem in de maling te nemen", legt hij uit. "Dus ik deed flink wat van dat spul op zijn hand en toen liep hij weg naar de set. Hij had al snel door dat het geen gewoon desinfectiemiddel was".

Het volledige interview met Holland kun je eventueel hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair