Ben Affleck over Brad Pitt: "Hij is de enige acteur die dit kan!"

Ben Affleck over Brad Pitt: "Hij is de enige acteur die dit kan!"

Eten, eten en nog eens eten...

Ben Affleck en Tye Sheridan hebben recentelijk samen The Tender Bar ingeblikt, waarin beide sterren te zien zijn. Tijdens een recent interview laten de acteurs zich erover uit.

Zo zei Sheridan dat hij voornamelijk moeite had met een bepaalde scene waarin hij de hele tijd scones moet eten: "Zo'n scene een keer opnemen is geen probleem, maar het duurde zo'n 5 a 6 uur... Gedurende deze tijd zat ik aan een tafel, droge scones te eten. Ik voelde dat wel na vijf uur".

Brad Pitt
Affleck kon zich hier ook wel in vinden: "Elke acteur maakt dit vroeg of laat mee. Zo'n scene lijkt makkelijk, maar het kan echt vermoeiend zijn. Je moet je daar wel echt op instellen. Je begint met zo'n scene waarin je ontbijt hebt, maar wanneer je eindelijk klaar bent mag je weer aan tafel schuiven voor het avondeten!"

Er is volgens Affleck echter één acteur die hier totaal geen moeite mee heeft, namelijk niemand minder dan Brad Pitt. Affleck liet zich hier ook over uit.

Onbegrijpelijk
Zo vervolgt Affleck: "Ik weet niet hoe Brad het doet. Ik begrijp echt niet hoe hij het aankan, maar hij eet altijd. Als hij moet eten in een scene, dan eet hij ook echt non-stop, maar zelfs als er eten aanwezig is, dan is hij ook de hele tijd aan het eten".

NieuwsFilm

meest populair