Peperdure Netflix-film 'The Gray Man' van 'Avengers: Endgame'-regisseurs komt rond deze tijd uit

Peperdure Netflix-film 'The Gray Man' van 'Avengers: Endgame'-regisseurs komt rond deze tijd uit

Netflix wacht nog wel even.

Regisseur Joe Russo heeft onthuld wanneer we ongeveer mogen verwachten dat Netflix-film The Gray Man in de bioscoop verschijnt. Die maakt hij samen met zijn broer Anthony Russo, met wie hij eerder twee van de vijf best verdienende films ooit maakte (Avengers: Infinity War en Endgame).

De Russo's zijn al sinds 2014 verbonden aan deze verfilming van Mark Greaney's Gray Man-boek. Na een paar tegenslagen, waaronder enkele als gevolg van het coronavirus, gingen de opnames afgelopen maart eindelijk van start. In juli werden ze afgerond. Maar de release laat nog even op zich wachten.

Laat volgend jaar te zien
The Gray Man blijkt nog wel even in de maak te zijn. Volgens Joe Russo wordt nu druk gewerkt aan de post-productie, die in de loop van februari 2022 afgerond moet zijn.

Maar Netflix wil er een zomerspektakel van maken: de release staat gepland voor dat seizoen.

"We werken aan The Gray Man met Ryan Gosling en Chris Evans, dat deze zomer uit moet komen. We werken nu druk aan een artikel daarover. Maar ik denk dat de film in februari ergens af moet zijn. Er zitten wat grote werkzaamheden met VFX in. Dus, muziek, VFX, worden nu geregeld en daar wordt aan gewerkt tot we 'm uitbrengen."

In de film volgen we een veteraan van de CIA die op de vlucht moet slaan als het agentschap hem op de zwarte lijst zet.

NieuwsFilm

meest populair