Scarlett Johansson legt bijzondere keuze uit: Waarom werkt ze weer met Marvel Studios na haar rechtszaak?

Scarlett Johansson legt bijzondere keuze uit: Waarom werkt ze weer met Marvel Studios na haar rechtszaak?

Scarlett Johansson heeft een goede uitleg.

Actrice Scarlett Johansson spande een rechtszaak aan tegen Disney en Marvel Studios in juli. Ze vond dat het besluit om de film Black Widow tegelijk op Disney+ en in de bioscoop uit te brengen niet kon.

De hybride release maakte er een van de slechtst presterende films in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe van. Dat had ook invloed op de betaling van Johansson, die stelde 50 miljoen dollar misgelopen te hebben. De ruzie werd bijgelegd toen haar 40 miljoen dollar betaald werd uiteindelijk.

Waarom weer samenwerken?
Johansson sprak met Collider over de terugkeer naar Disney. Ze noemt het een "creatieve familie" waarin iedereen samenwerkt om het werk gedaan te krijgen. Ze wil ook graag terugkeren bij Marvel Studios als producent.

"Ik werk al 30 jaar en dat is gestoord om hardop te zeggen, maar ik denk dat ik gewoon begrijp hoe producties efficiënt kunnen draaien, en hoe je een productie niet te groots maakt en zorgt dat de boel goed geolied kan draaien," aldus Johansson. Daarom gaat ze ook aan de slag als producent om "meer en meer dingen voor andere mensen te bouwen".

Voor Marvel geldt dat "het is alsof je voor een familie werkt. Marvel heeft een paar van de best mogelijke eigendommen die er zijn en je kan daar echt groots dromen. Niets is niet toegestaan en je gooit al die mooie ideeën op tafel om te kijken wat blijft hangen. Het is een creatieve speelplek en net een droom."

NieuwsFilm

meest populair