Dit is hoe groots Netflix-film 'The Gray Man' wel niet moet worden

Dit is hoe groots Netflix-film 'The Gray Man' wel niet moet worden

The Gray Man is wel heel ambitieus.

Netflix-film Red Notice brak als duurste Netflix Original Film kijkrecords. De streamingdienst zal hopen die records straks te verbreken met de volgende gigantische blockbuster: The Gray Man met in de hoofdrollen acteurs Chris Evans en Ryan Gosling.

The Gray Man is geregisseerd door het duo Anthony Russo en Joe Russo, die een film maken die draait om twee voormalig vrienden die vijanden worden en elkaar over heel de wereld achterna zitten. Een spannende Hollywood-blockbuster die al sinds 2014 in de maak is door de Russo's.

Enorm ambitieus
Tijdens een interview met Variety bij de rode loper première van Spider-Man: No Way Home teasde Joe Russo dat de nieuwe film moet doen denken aan de klassieke misdaadthriller Heat, wat intensiteit betreft.

"Het is fantastisch. Het is lang geleden dat we een film als deze gezien hebben. We hebben twee grote filmsterren die het tegen elkaar opnemen, in de traditie van [Robert] De Niro en [Al] Pacino in Heat. Dit is een intense actiefilm," aldus Russo.

"We hebben heel, heel onderhoudend werk van beide acteurs en ze staan absoluut lijnrecht tegenover elkaar in de film. En het is een heerlijk sociopathische rol van Chris Evans als de slechterik. Hij speelt een goede sociopaat, het is heel onderhoudend. Ik denk dat het echt heel leuk zal zijn."

NieuwsFilm

meest populair