'No Time to Die'-acteur wil de nieuwe James Bond worden

'No Time to Die'-acteur wil de nieuwe James Bond worden

Billy Magnussen doet een duit in het zakje.

No Time To Die was een topmanier voor fans van de filmfranchise om afscheid te nemen van Daniel Craigs James Bond. 007 moet nu vervangen worden en fans weten al wie ze willen zien. Maar de makers zoeken nog even en zullen vermoedelijk volgend jaar wel een keuze gaan maken.

Een van de castleden van No Time To Die ziet het al helemaal zitten om de rol van Daniel Craig over te nemen. Het gaat om acteur Billy Magnussen, die vertelde dat hij het helemaal ziet zitten om de boel over te nemen. Ook al is de kans echt heel, heel erg klein dat het zover zal komen.

Nieuwe James Bond
Magnussen sprak met de site Express over een mogelijke terugkeer in de franchise. Hij ziet dat al helemaal zitten, al vertelde hij ook zich bewust te zijn van zijn Amerikaanse roots en het feit dat hij een rol heeft in No Time To Die. Die combinatie maakt z'n kansen wel heel klein.

Toch was hij ook blij in deze film te zitten: "Goddank dat Cary Fukunaga het aandurfde om mij in deze film te zitten. Ik wil hem daarvoor bedanken."

Magnussen was te zien als Logan Ash, een collega van Felix Leiter bij de CIA. Bond heeft meteen een hekel aan hem, en geeft hem twee bijnamen: 'The Blonde' en 'Book of Mormon'. Dat 't zover kwam vindt Magnussen hilarisch:

"Ik hield ervan! Dat is precies waar we voor gingen."

NieuwsFilm

meest populair