Horrorfilm 'The Black Phone' met Ethan Hawke flink uitgesteld

Horrorfilm 'The Black Phone' met Ethan Hawke flink uitgesteld

Een exacte reden wordt niet gegeven, maar corona zal vast een rol hebben gespeeld...

Scott Derrickson kennen we het meest doordat hij de eerste Doctor Strange regisseerde voor Marvel, maar hij heeft ook de nodige horrorfilms gemaakt. Zijn nieuwste, The Black Phone, zou eigenlijk begin 2022 verschijnen, maar is nu uitgesteld.

Derrickson was eerder verantwoordelijk voor horrorfilms als The Exorcism of Emily Rose en Sinister en zou eigenlijk komende maand terugkeren naar het genre met The Black Phone, de nieuwe film die hij maakte voor Blumhouse.

Hawke als maniak
Volgens The Hollywood Reporter is de film nu om onbekende redenen uitgesteld. In Amerika zal de film nu op 24 juni 2022 verschijnen, en voor de Nederlandse release zal nagenoeg hetzelfde gelden.

The Black Phone werd geregisseerd door Derrickson, die ook het script schreef samen met C. Robert Cargill. Derrickson werkt voor het eerst sinds Sinister opnieuw samen met Ethan Hawke, die nu een akelige schurk speelt.

In The Black Phone zien we hoe een jochie wordt ontvoerd en in een geluidsdichte kelder wordt omringd door de overblijfselen van andere slachtoffers. Als het nacht wordt, begint plots de antieke, afgesloten, telefoon in de kamer te rinkelen. Als het joch opneemt, hoort hij de stemmen van vorige slachtoffers...

NieuwsFilm

meest populair