'No Time to Die'-regisseur legt het einde van de James Bond-film uit

'No Time to Die'-regisseur legt het einde van de James Bond-film uit

Cary Fukunaga vertelt er uitgebreid over.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Regisseur Cary Joji Fukunaga vertelde in een uitgebreid interview over No Time to Die. Hij ging uitgebreid in op het einde waarin we zien hoe Madeleine Swann met haar dochter auto rijdt in Italië.

No TIme to Die is een unieke Bond-film, want aan het einde zien we hoe de titelheld om het leven komt. Gek is dat niet gezien de toekomst die voor hem lag. Hij was geïnfecteerd met een nieuw virus dat zijn complete familie om het leven zou brengen als hij hen aan zou raken. En dus besloot hij, om zijn geliefde Madelein en hun dochter Mathilde, te beschermen.

No TIme to Die-einde
No TIme to Die eindigt ermee dat je ziet hoe Madeleine en Mathilde samen rijden, door een tunnel, die de iconografie van de geweerloop van 007 namaakt.

Je hoort ook het nummer We Have All The Time In The World spelen, een verwijzing naar een andere Bond-film, namelijk On Her Majesty's Secret Service met George Lazenby in de hoofdrol. Voor Fukunaga voelde dit als "de enige manier om het verhaal" van Daniel Craig's James Bond af te ronden.

"Het voelde als een manier om het verleden af te sluiten, het verhaal af te ronden. Het is de laatste zin in een paragraaf in het laatste hoofdstuk van het boek, gewoon bedoeld om het bevredigend te laten voelen," aldus de regisseur.

NieuwsFilm

meest populair