Keanu Reeves over groot gemis in 'The Matrix Resurrections'

Keanu Reeves over groot gemis in 'The Matrix Resurrections'

The Matrix Resurrections is gemaakt zonder twee hoofdrolspelers in de franchise.

Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss vertellen hoe het was om The Matrix Resurrections op te nemen zonder mede-oorspronkelijke-sterren Laurence Fishburne en Hugo Weaving. In de Verenigde Staten is de film al in de bioscoop te zien, hier moeten we wachten op het einde van deze lockdown.

In The Matrix Resurrections keren Neo en Trinity terug en zien we ook Agent Smith en Morpheus. Maar die laatste twee zien we niet zoals we hen gewend zijn. De twee worden namelijk gespeeld door Jonathan Groff (Agent Smith) en Yahya-Abdul Mateen II (Morpheus).

Zonder de sterren
Reeves en Moss vertelden tijdens een interview met UNILAD hoe het was om zonder de twee terug te keren. Ze misten hen:

"Ja absoluut. Ik had het daarover met Lana [Wachowski]," begon Reeves. "Het was creatief waar ze heen wilde gaan met de productie en met het verhaal. We houden allemaal van Hugo en van Laurence en dachten constant aan hen."

Moss vulde nog aan: "Het was moeilijk niet aan hen te denken, omdat ze er zo'n groot deel van zijn. Ik hou van hen allebei en ze zijn beiden zo getalenteerd en zulke geweldige mensen. Maar er is een evolutie die gebeurde voor Lana met het verhaal en wij zijn er om dat te dienen, begrijp je?"

NieuwsFilm

meest populair