Michael Keaton na 'The Flash' ook officieel in 'Batgirl'

Michael Keaton na 'The Flash' ook officieel in 'Batgirl'

De oude Batman krijgt een grote rol in het DC Extended Universe.

Het Marvel Cinematic Universe is al diep het multiversum ingedoken en volgend jaar gaat het DC Extended Universe dat ook doen. Dat zal vooral gebeuren in de eerste solofilm van The Flash waarin we in ieder geval meerdere versies van Batman en The Flash te zien krijgen.

Opvallend is dat Warner Bros. zich erg sterk lijkt te richten op de wereld van Batman. We krijgen in The Flash de Batmans te zien van Ben Affleck en Michael Keaton (Batman, 1989). Daarna krijgen we de film Batgirl te zien.

En waarom is dit dan zo opvallend? Volgend jaar krijgen we ook de eerste film van de Batman van Robert Pattinson te zien in het naar verluidt losstaande The Batman.

Nog meer Batman!
Nu wordt duidelijk dat we in het eerder genoemde Batgirl, die op HBO max moet verschijnen, ook de Batman van Keaton krijgen voorgeschoteld. Dit werd duidelijk via de 2022 preview van Warner Bros. Zou Batgirl (Leslie Grace) zich afspelen in een ander universum?

Gek genoeg keert J.K. Simmons ook terug in Batgirl, als Commissioner Jim Gordon uit Justice League (2017). Batgirl van Bad Boys For Life-duo Bilall Fallah en Adil El Arbi moet in 2022 op HBO Max verschijnen. De opnames startten eind november.

NieuwsFilm

meest populair