'Batgirl'-actrice verbreekt stilte over onverwachte terugkeer

'Batgirl'-actrice verbreekt stilte over onverwachte terugkeer

Leslie Grace over Michael Keaton's Batman!

De opnames van de langverwachte DC-film rond Batgirl zijn in volle gang. Naast Leslie Grace, wisten we al dat ook J.K. Simmons te zien zou zijn in Batgirl.

Maar opmerkelijk genoeg hoorden we afgelopen woensdag ook dat Michael Keaton nog eens terugkeert als zijn variant van Bruce Wayne, a.k.a. Batman. Daarmee is het nog altijd de vraag in welke realiteit de film zich afspeelt, maar zou het goed mogelijk kunnen zijn dat het om een variant van het DC Extended Universe gaat die ontstaat na afloop van The Flash. Actrice Grace reageerde op Twitter op grappige wijze op de aankondiging.

De vleermuis is uit de zak
Batgirl is geschreven door Christina Hodson. Het is nog niet bekend welk verhaal de film precies gaat vertellen.

Zo weten we niet of het een oorsprongsverhaal moet worden, waarin Keaton's Batman bijvoorbeeld het stokje doorgeeft aan de nieuwe Batgirl. Een mogelijkheid is immers ook dat de twee al langer samenwerken.

Wat het ook wordt, Grace kijkt er enorm naar uit. In een interview vertelde ze dat ze nog altijd "leer[t] van collega's en vrienden hoe je iets van jezelf in een personage kunt stoppen. En in de research die ik doe, heb ik dingen over Barbara [Gordon, haar personage] geleerd die heel erg bij mij passen."



NieuwsFilm

meest populair