Zit er een scène na de aftiteling van 'The Matrix Resurrections'?

Zit er een scène na de aftiteling van 'The Matrix Resurrections'?

We vertellen je er alles over.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Het Marvel Cinematic Universe draait tegenwoordig zo'n beetje op scènes na de aftiteling. De films die je ziet zetten altijd wel iets nieuws op en met die scènes wordt iets geteased voor de toekomst. Nieuwe personages, plotonthullingen voor toekomstige films of gewoon iets grappigs.

The Matrix Resurrections heeft ook een scène na de aftiteling. Wat goed past bij een behoorlijk meta film, die in het studio-systeem past en werkt.

The Matrix Resurrections-scène
Het eerste deel van The Matrix Resurrections draait om het nieuwe leven van Neo binnen de Matrix. Hij is een gevierd game-ontwikkelaar die een trilogie maakte genaamd The Matrix. Als de film begint komt hij onder druk te staan om een vierde film te maken.

Neo neemt daarop deel aan een gesprek met een paar irritante personages die brainstormen over de beste manier om de franchise van een update te voorzien.

Na de aftiteling krijgen we geen hint voor de nieuwe avonturen van Neo. Maar wel een discussie over de nieuwe richting voor de Matrix-games. De conclusie van de marketingmensen? The Catrix: katten gecombineerd met bullet-time actie.

Een topidee toch?

NieuwsFilm

meest populair