Dit mag nooit met James Bond gebeuren van Daniel Craig

Dit mag nooit met James Bond gebeuren van Daniel Craig

Daniel Craig vindt 't niks als Bond naar streaming gaat.

No Time to Die-acteur Daniel Craig vindt dat toekomstige James Bond-films allemaal in de bioscoop uit moeten komen en zeker niet exclusief op een streamingdienst. Gelukkig bevindt Craig zich in goed gezelschap, want ook de producenten willen dat.

Craig is klaar met zijn tijd als James Bond. Na vijf films met Craig als 007 kijken de producenten naar de toekomst en zoeken ze een nieuwe acteur om in de huid van James Bond te kruipen. Maar er is nog een klein ding waar de makers rekening mee moeten houden, namelijk de acquisitie van MGM door Amazon.

Geen Bond op streaming
Amazon heeft al een vrij sterke positie in de streamingwereld en zal vanzelfsprekend de positie die het toch al heeft verder willen versterken. Eon Productions heeft daar ook een en ander over te zeggen en wil Bond exclusief op het witte doek houden.

Daniel Craig kan zich enorm goed vinden in dat verlangen, liet hij al eens weten tijdens een interview met The Sun. De acteur vertelde:

"Een van de beste dingen die gebeurden, is dat we de film in de bioscoop wisten te krijgen. Dat is waar Bond-films moeten zijn. Ze zien er gewoon niet goed uit op een telefoon. Ze zien er goed uit op een IMAX-scherm. Ze zien er goed uit op een tien meter lang scherm. Het zijn dingen waar je met het hele gezin naartoe gaat. Zolang dat soort films gemaakt worden, heeft de bioscoopindustrie kans om te overleven."

NieuwsFilm

meest populair