Dit 'The Matrix Resurrections'-moment gaat Jonathan Groff nooit vergeten

Dit 'The Matrix Resurrections'-moment gaat Jonathan Groff nooit vergeten

Keanu Reeves zorgde voor een memorabel moment.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Jonathan Groff speelt de nieuwe Agent Smith in The Matrix Resurrections. Hij beschreef tijdens een interview een scène die hij samen met acteur Keanu Reeves op nam en nooit zal vergeten.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde Groff dat hij op een zeker moment twee dagen met Reeves bezig was met de opnames van een scène in een badkamer.

Onvergetelijk moment
"We waren voor een deel onderweg met de scène die we aan het opnemen waren en [regisseur Lana Wachowski] zei: 'Cut!' En toen maakte Keanu de volgende beweging, en reageerde ik daarop, ging hij weer en daarna sloeg ik weer. Maar de camera's draaiden niet langer, want we zaten zo in de zone met elkaar en we deden het ergens ook voor de lol en voor onszelf," aldus Groff.

"Dat was echt een moment waarop ik Keanu volledig begreep. Die man doet dit echt alleen omdat hij ervan houdt om dit te doen. Ik kreeg daardoor ook enorm plezier in het werk, of de camera's nou draaiden of niet. Dus dit was een moment dat ik nooit zal vergeten."

Het betekende ook veel voor Groff dat Reeves een scène wilde opnemen met enkel hen tweeën. "Het was zo mooi aan het eind van een lange dag met opnames, om door te gaan terwijl ze al 'cut' riepen."

NieuwsFilm

meest populair