'John Wick'-regisseur heeft opvallende rol in 'The Matrix Resurrections'

'John Wick'-regisseur heeft opvallende rol in 'The Matrix Resurrections'

Matrix-regisseur Lana Wachowski wilde Chad Stahelski graag in haar film hebben.

The Matrix Resurrections verscheen afgelopen week (in veel landen) in de bioscopen en op HBO Max. Nu veel mensen de film hebben gezien, worden ook allerhande 'easter eggs' online gedeeld. Een daarvan is dat Trinity's echtgenoot Chad in de film wordt gespeeld door Chad Stahelski, de regisseur van alle John Wick-films en stuntman van Reeves in de eerste Matrix.

@TheJonathanSim deelde onderstaande via zijn Twitter-account:



Stahelski werd persoonlijk door regisseur Lana Wachowski gevraagd om mee te spelen in The Matrix Resurrections. En dat deed hij maar al te graag, want naar eigen zeggen heeft Stahelski veel van zijn loopbaan te danken aan de twee Wachowski's.

Terug naar het begin
Resurrections is de vierde film in de franchise en speelt zich af na de gebeurtenissen van The Matrix Revolutions. We zien Keanu Reeves opnieuw als Thomas Anderson/Neo, maar ook franchise-alumni als Carrie-Anne Moss (Trinity) en Jada Pinkett Smith (Niobe) keren terug. Tot teleurstelling van veel fans is Laurence Fishburne niet van de partij als Morpheus. Nieuwkomer Yahya Abdul-Mateen II neemt deze rol (in een andere versie?) van hem over.

The Matrix Resurrections draait vanaf 23 decembe in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair