Dit is de impact van corona op het verhaal van 'No Time to Die'

Dit is de impact van corona op het verhaal van 'No Time to Die'

James Bond had niet te lijden aan corona.

No Time to Die-sterren David Dencik en Naomie Harris vertellen tijdens een interview over het verhaal van de meest recente Bond-film. Volgens hem is dat geenszins gewijzigd door de coronapandemie.

No Time to Die is een van de vele films die uitgesteld werden vanwege het coronavirus. De release stond gepland voor april 2020, maar het duurde tot oktober voordat de film te zien was. Met positieve recensies en een sterke box office was het goed gesteld met de film.

Het plot van No Time to Die
In No Time to Die zie je hoe Bond probeert de bio-terrorist Safin te stoppen, die is namelijk van plan om een nanobot-plaag op de mensheid los te laten.

De productie van No Time to Die liep meerdere keren tegen problemen aan. Zo wisselde men een aantal keren van regisseur tot Cary Fukunaga uiteindelijk tekende. Hij vertelde opmerkelijk genoeg dat het einde nog niet vast lag toen de opnames begonnen. Maar dat wil niet zeggen dat 't einde veranderd is door corona.

Dencik vertelde: "voor zover ik weet, is er niets veranderd. Het is niet zo sensitief ten aanzien van de huidige pandemie, maar wie gaat zich nou beledigd voelen daarover?" Naomi Harris kon zich in die woorden vinden. "Het was gewoon bizar. Ik merk altijd dat ik in films zit die op de een of andere manier reflecteren wat er gaande is in de samenleving. Toen we dit opnamen, hadden we natuurlijk geen flauw idee wat er aan de hand zou zijn."

NieuwsFilm

meest populair