Leuke hint naar volgende Marvel-film ontdekt in 'Spider-Man No Way Home'

Leuke hint naar volgende Marvel-film ontdekt in 'Spider-Man No Way Home'

Kleine verwijzing naar een MCU-film in 2022.

De fans moeten nog een kleine drie weken wachten todat de bioscopen in Nederland weer openen. Iedereen die Spider-Man: No Way Home nog zonder spoilers wil zien, moet dus goed uitkijken op filmsites en social media. Hieronder een klein dingetje uit de film die niemand heeft gezien, tot nu. UITERAARD: SPOILERS!

In No Way Home zitten uiteraard allerlei verwijzingen naar andere Marvel-films, ook naar toekomstige titels. Nu spotte een oplettende kijker - reddit-gebruiker u/KingEuronIIIGreyjoy - dat er een kleine hint in de film zit naar Thor: Love and Thunder.

Hintje naar Thor: Love and Thunder
Tijdens een van de Daily Bugle-uitzendingen van J. Jonah Jameson, opnieuw gespeeld door J.K. Simmons, staat er onder in beeld de tekst "political turmoil in New Asgard as Z..." en het is aan de fans om daar wat van te maken.

Die "Z..." zou kunnen verwijzen naar de komst van Zeus in de vierde Thor-film. Even geleden werd duidelijk dat Gladiator-acteur Russell Crowe de rol zal spelen in Love and Thunder.

Taika Waititi's Thor: Love and Thunder staat gepland voor begin juli 2022. Meer weten over de film? Lees dan dit artikel.

NieuwsFilm

meest populair