Hoe 'Moon Knight' de film 'Thor: Love and Thunder' op kan zetten

Hoe 'Moon Knight' de film 'Thor: Love and Thunder' op kan zetten

Thor: Love and Thunder is volgend jaar te zien.

Let op: Dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Spider-Man: No Way Home lijkt al een kleine verwijzing naar Thor: Love and Thunder te bevatten. En het heeft er alle schijn van dat de serie Moon Knight ook helpt de nieuwe Marvel-film op te bouwen.

De serie moet in de loop van 2022 verschijnen op streamingdienst Disney+. Een nieuwe synopsis laat zien dat er elementen in zitten die expliciet verbonden zouden kunnen zijn aan het verhaal van Thor: Love and Thunder.

Oorlog tussen de goden
Uit de nieuwe synopsis voor Moon Knight blijkt dat de serie met Oscar Isaac draait om een oorlog tussen de goden. Hier de synopsis:

Een wereldwijd actie-avontuur dat draait om een complexe burgerwacht die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. De meerdere identiteiten die in hem bestaan komen terecht in een dodelijke oorlog tussen de goden, en dat tegen de achtergrond van het hedendaagse en oeroude Egypte.

Wat nou als bij die oorlog ook Zeus, Gorr en andere goddelijke wezens betrokken zijn? Dan zou er een duidelijke link zijn met de vierde Thor-film. Daarin krijgen we immers te zien hoe Gorr the God Butcher het een aantal wezens, waaronder Thor en Zeus, heel moeilijk gaat maken.

Of het zo is, zullen we vermoedelijk redelijk snel weten. Thor: Love and Thunder staat gepland voor release in juli 2022.

NieuwsFilm

meest populair