Trailer 'Megaboa': Eric Roberts in gevecht met King Kong-slang

Trailer 'Megaboa': Eric Roberts in gevecht met King Kong-slang

Roberts mengt zich weer in een gevecht met een monster.

Wie vermaakt zich nou niet met een bijrol van acteur Eric Roberts. Je zag hem misschien nog voorbijkomen in The Dark Knight, The Expendables of The Human Centipede III (Final Sequence). Maar hij speelt ook in titels als Cowboys vs Dinosaurs, Ape vs. Monster en A Karate Christmas Miracle. Nu is er Megaboa!!

Overigens zie je Roberts volgend jaar in de nieuwe film Babylon van Damien Chazelle, bekend van films als La La Land (2016) en First Man (2018). Nu dus de Megaboa-film.

"Tijdens een reis in Colombia trekt een groep studenten het regenwoud in op zoek naar grottekeningen. Maar een ooit voor uitgestorven vijftien meter lange boa constrictor ligt op de loer in het struikgewas, hongerig naar bloed," luidt de uitdagende synopsis voor Megaboa.

Eerste trailer voor Megaboa!
Megaboa verschijnt in de States zelfs (heel beperkt) in de bioscopen en zal daarna snel een weg naar de fans vinden via Video on demand en het Dvd-schap.

Vanaf 31 december kun je de film vast ergens gaan vinden. Hieronder staan de trailer en poster voor de film van regisseur Mario N. Bonassin (Alien Conquest) en schrijver Alex Heerman (Airliner Sky Battle). Geniet!



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair