Alle 'Spider-Man'-films die nu op Netflix te vinden zijn

Alle 'Spider-Man'-films die nu op Netflix te vinden zijn

Ideaal voor de liefhebbers van deze superheld.

Netflix heeft vele films uit elk denkbaar genre in zijn catalogus staan. Vandaag lichten we de films uit de Spider-Man-franchise uit, waarvan er vier op de streamingdienst te vinden zijn.

Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a.
Peter Parker is maar een eenvoudige tiener uit New York. Tijdens een schoolreisje wordt hij echter gebeten door een radioactieve spin, waardoor hij superkrachten krijgt. Deze besluit hij in te zetten om het kwaad te bestrijden. Al snel staat hij oog in oog met de Green Goblin, een schurk met een geavanceerde wapenuitrusting.

Spider-Man 2 (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker worstelt met zijn dubbelleven als student en superheld. Hij ziet toe hoe de briljante wetenschapper Otto Octavius na een mislukt kernexperiment verandert in de schurk Dr. Octopus, die met zijn vier grijpgrage tentakels de stad onveilig begint te maken. Peter ziet zich hierdoor gedwongen om zijn superheldenpak toch weer aan te trekken om Octavius te stoppen.

The Amazing Spider-Man (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Webb | Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, e.a.
Pieter Parker, een tiener uit New York, wordt op een dag door een radioactieve spin gebeten en krijgt zo bijzondere krachten. Hij besluit deze krachten te gebruiken om de misdaad te bestrijden. Wanneer een wetenschapper tijdens een experiment verandert in een kwaadaardig reptielmonster, komt Peter in actie om hem te stoppen.

Venom (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a.
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.


Welke vind jij de beste?

NieuwsFilm

meest populair