Deze 'Hawkeye'-gastster wil de oversteek maken naar 'Shang-Chi 2'

Deze 'Hawkeye'-gastster wil de oversteek maken naar 'Shang-Chi 2'

Shang-Chi kan rekenen op een Black Widow?

Nu het stof zo'n beetje neergedaald is rond Hawkeye, is het de vraag wat de toekomst voor de cast en crew brengt. Let op: dit artikel bevat kleine SPOILERS voor de serie van Disney+.

Natuurlijk weten we al dat Alaqua Cox terug keert als Maya Lopez. Immers kreeg zij een eigen spin-off serie van Marvel Studios: Echo. En de kans lijkt groot dat ook Vincent D'Onofrio terug is als de Kingpin (aangezien we geen lijk zagen, is de kans groot dat 'ie toch stiekem nog in leven is).

Black Widow in Shang-Chi 2?
Gastster Yssa Mei Panganiban onthulde tijdens een interview met The Direct dat ze graag terug zou willen keren in de franchise. Zij speelde een van de Black Widows in Hawkeye en had maar een kleine gastrol.

Als zij de kans krijgt, speelt ze de rol straks weer, maar dan in het vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

"Ik zou het geweldig vinden om terug te keren; als Sonia straks te zien is in het Shang-Chi vervolg. Voor mijn gevoel zou dat echt perfect voor haar kunnen zijn. Het zou geweldig zijn om in zo'n film te zitten die zo representatief voor Aziatische acteurs is, met Sonia er dan bij.'

Wie weet wat de toekomst brengt!

NieuwsFilm

meest populair