Kijker denkt opvallende blunder te spotten in nieuwe Netflix-film maar is dat ook echt zo?

Kijker denkt opvallende blunder te spotten in nieuwe Netflix-film maar is dat ook echt zo?

Adam McKay nam zijn nieuwe prent om in lastige omstandigheden.

Is Adam McKay slordig geweest bij het monteren van zijn pas verschenen Netflix-film Don't Look Up of is er iets anders aan de hand? Een oplettende kijker heeft een opvallend shot in de film gevonden, waar McKay persoonlijk op heeft gereageerd.

Don't Look Up werd midden in de coronapandemie opgenomen. Er golden dan ook allerlei maatregelen op de set, waaronder een streng testbeleid en een plicht om een mondkapje te dragen als dat mogelijk was.

TikTok-gebruiker Ben Köhler deelde deze week een clip op het populaire social medium waarin een filmcrew met mondkapjes op in beeld te zien is (rond 01:28:10 in de film). Hij nam aan dat dit een foutje was.

@sightpicture #dontlookup #oops #moviemistakes ♬ original sound - Ben Köhler DP


Maar is dat ook echt zo? Nee, volgens regisseur Adam McKay. "Goed gezien", reageert hij op Twitter. "We hebben dit shot er bewust in gelaten om de vreemde omstandigheden waarin we deze film hebben opgenomen te kunnen herdenken".

Over deze film
In deze komische rampenfilm raast een reusachtige komeet op de aarde af. Astronomiestudente Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) en haar professor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen deze ontdekking en proberen volgens de wereld voor het gevaarte te waarschuwen. Er zijn echter maar weinig mensen die interesse hebben in hun verhaal.

Don't Look Up is dus nu te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair