Naar deze films op Netflix kijkt Nederland massaal op de laatste dag van het jaar

Naar deze films op Netflix kijkt Nederland massaal op de laatste dag van het jaar

Deze drie films worden op dit moment enorm goed bekeken op de streamingdienst.

Ook op 31 december, de laatste dag van het jaar, kijkt Nederland volop naar films en series op Netflix, nog altijd de populairste streamingdienst hier. Dit zijn de drie films die op dit moment het meest worden bekeken.

Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a.
Nadat astronomiestudente Kate Dibiasky en haar professor Randall Mindy op satellietbeelden een nieuwe komeet ontdekken die over een halfjaar op aarde in zal slaan, doen ze er alles aan om de wereld te waarschuwen voor het naderende gevaarte. Niemand lijkt hun verhaal echter serieus te nemen. Samen bereiden ze zich voor op het einde van de wereld.

The Unforgivable (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nora Fingscheidt | Cast: Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio, e.a.
Ruth Slater komt na een gevangenisstraf van twintig jaar vrij. Ze ging de bak in voor het doodschieten van een politieagent en wordt daardoor nog altijd uitgespuugd door de samenleving. Slater gaat op zoek naar haar zusje dat ze destijds moest achterlaten, maar wordt gedwarsboomd door pleegouders en wraakzuchtige nabestaanden van haar slachtoffer.

De Nog Grotere Slijmfilm (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martijn Smits | Cast: Bibi, Denise Aznam, Huub Smit, e.a.
Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken daarvan stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Maar als de jaloerse slijmcreator Benji haar recept weet te stelen, gaat alles mis. Aan Indy om hem te stoppen en haar fans terug te winnen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair