Daniel Craig blijkt een indrukwekkende stuntchauffeur in 'No Time to Die'

Daniel Craig blijkt een indrukwekkende stuntchauffeur in 'No Time to Die'

James Bond-ster Daniel Craig deed z'n autostunts zelf.

VFX supervisor Chris Corbould vertelt tijdens een interview uitgebreid over de rijvaardigheden van acteur Daniel Craig tijdens de opnames van No Time to Die.

Craig keerde terug voor zijn vijfde film als de welbekende spion van Ian Fleming. In de film zie je hoe Bond een teruggetrokken leven leidt, maar door zijn CIA-maat Felix Leiter gevraagd wordt om de ontvoering van een wetenschapper te onderzoeken. Dat leidt hem op het pad tegen een terroristenleider met gruwelijke plannen voor grootschalige wraak.

No Time to Die-rijskills
In een interview met SlashFilm in het kader van de komende thuismedia-release van No Time to Die, vertelde VFX supervisor Chris Corbould dat Daniel Craig enorm goed kan rijden:

"Daniel Craig is een zeer vaardig chauffeur. Als hij zijn zin had gehad, zou hij het allemaal gedaan hebben. Ik heb nu zes films met Daniel gemaakt, dus we kunnen erg goed overweg. Hij vertrouwt ons impliciet. Hij komt naar de set, oefent met ons en zorgt dat alles... nou ja, hij zorgt ervoor dat ik er goed uit zie, eerlijk gezegd. En deed zelf een van de donuts in [Piazza San Giovanni]."

Hier in Nederland moeten we nog wel even wachten tot No Time to Die te koop is. Dat is vanaf 15 februari pas het geval.

NieuwsFilm

meest populair