Warner Bros. gaat helemaal los met spin-offs van DCEU-films

Warner Bros. gaat helemaal los met spin-offs van DCEU-films

Black Adam lijkt ook tot een spin-off te leiden.

Black Adam moet nog in première gaan maar volgens producent Hiram Garcia wordt er al gekeken naar de mogelijkheid om een spin-off te maken over een van de vele personages in de film.

Toen hem gevraagd werd over het ontwikkelen van Black Adam, vertelde Garcia dat het idee is om een aantal van de personages een spin-off te geven.

Black Adam spin-offs
"We introduceren een boel nieuwe personages in de film. Een boel van hen zijn grote favorieten onder de fans. Dus op dit moment werken we aan spin-offs die we voor een aantal van hen kunnen maken. We werken er nog aan, maar de ambities zijn groot," aldus Garcia.

Garcia erkende dat de spin-offs afhangen van het succes van de film Black Adam. "De prioriteit heeft er altijd bij gelegen om de film te lanceren. Maar we staan er klaar voor om te gaan zodra het mogelijk is om die andere films te duiken en de verhalen te vertellen; als fans het maar willen."

Het DC Extended Universe lanceert op 13 januari zijn eerste echte spin-off, met de serie Peacemaker. Ook wordt gekeken naar twee series die zich in Gotham City afspelen, rond de politie en rond de Penguin.

NieuwsFilm

meest populair