Waarom duurde het zo belachelijk lang om 'Black Adam' te maken?

Waarom duurde het zo belachelijk lang om 'Black Adam' te maken?

Dwayne Johnson's passieproject liet een decennium op zich wachten.

Tegen de tijd dat Black Adam eindelijk te zien is, zijn er vijftien jaren verstreken sinds Dwayne Johnson zijn intentie kenbaar maakte om de antiheld van DC Comics te spelen.

Eigenlijk had hij de schurk moeten zijn in een standalone Shazam!-film die ontwikkeld werd door filmmaker Peter Segal. Uiteindelijk liep dat natuurlijk anders en kwam er een heel ander project waarin geen enkele plek was gereserveerd voor Black Adam.

Heel lang bezig
Pas vanaf de zomer van 2017 begonnen Dwayne Johnson en z'n producentenpartner Hiram Garcia vooruitgang te boeken met Black Adam. Pas in april 2021 gingen de opnames van start.

Tijdens een interview met Collider vertelde Garcia waarom het bedrijf Seven Bucks en acteur Johnson al die tijd betrokken bleven:

"Dit is de reden waarom we altijd zoveel projecten hebben. Waarom we altijd pushen en ontwikkelen, omdat je nooit weet wanneer een script er klaar voor is. Misschien is een scenario dat je krijgt gewoon niet klaar, en vereist het nog veel werk. Kijk, er is een reden waarom Black Adam maar liefst tien jaar kostte om te ontwikkelen. Soms komen dingen snel bij elkaar en soms duurt het een stuk langer."

NieuwsFilm

meest populair