Nicolas Cage baseert zijn Dracula op één van de beste horrorfilms van 2021

Nicolas Cage baseert zijn Dracula op één van de beste horrorfilms van 2021

De aankomende vampier van Nic Cage kijkt naar James Wan-film.

Als je een beetje van horrorfilms houdt, dan kijk je vast uit naar de grote titels in het genre geregisseerd door James Wan. Dit jaar kwam hij met het kleine, maar zeker opvallende Malignant. Ook acteur Nicolas Cage zag de film.

In gesprek met Variety liet Cage weten dat hij zich al voorbereid op zijn rol als Dracula in de film Renfield. De horrorkomedie komt van regisseur Chris McKay en schrijver Robert Kirkman. Cage laat zich al inspireren door Malignant, en ook Ringu.

"Ik wil dat deze op een unieke manier gaat opvallen ten opzichte van hoe we het eerder hebben gezien," zei Cage over zijn rol in gesprek met Variety. "Dus ik denk erover om me echt te concentreren op de bewegingen van het personage. Weet je, ik zag Malignant en ik vind wat ze met die bewegingen deden [indrukwekkend]. En zelfs Ringu met Sadako Yamamura... Ik wil kijken wat we kunnen met die bewegingen en stem."

"Wat het superleuk maakt, is dat het een komedie is," voegde de acteur eraan toe. "En als je die toon goed hebt - komedie en horror - zoals American Werewolf in Londen, wordt het geweldig. Het moet een schot in de roos zijn. Dat is waar ik naar op zoek ben, iets nieuws om het personage te brengen, en ook die perfecte toon van komedie en horror."

Malignant van James Wan: beste van 2021?
De mysterieuze horrorthriller Malignant werd sterk ontvangen onder de critici en mag gerekend worden tot de beste horrorfilms van 2021. Het publiek wist niet altijd wat ermee te doen. Het gevolg was een magere bioscoopoogst, al draaide de film in de States ook gelijk op HBO Max. Er werd slechts $24 miljoen opgehaald bij een productiebudget van $40 miljoen.

De film Renfield laat naast de Dracula van Cage ook rollen zien van Nicholas Hoult (Renfield), Awkwafina en Ben Schwartz. Vermoedelijk in 2023 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair