Slecht nieuws als je zit te hopen op een trailer voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Slecht nieuws als je zit te hopen op een trailer voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

James Gunn heeft er nog niet aan gewerkt.

De eerste trailer voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 laat voorlopig nog wel op zich wachten, laat regisseur James Gunn op Twitter weten.

Gunn werkte aan DCEU-film The Suicide Squad en spin-off serie Peacemaker en werkt nu weer samen met Marvel Studios voor de film Guardians of the Galaxy Vol. 3, waarmee zijn MCU-trilogie afgerond kan worden. Guardians of the Galaxy Vol. 3 is flink vertraagd, wegens het kortstondige ontslag van Gunn als filmmaker. Maar de opnames zijn in volle gang en de film moet in mei 2023 in de bioscoop te zien zijn.

Guardians of the Galaxy Vol. 3-trailer
Hoewel de film Guardians of the Galaxy Vol. 3 uitgesteld werd, lag het plot al een tijdje klaar. Gunn en Marvel Studios hebben vrijwel niets onthuld nog, al weten we dat Will Poulter straks de rol van Adam Warlock speelt in de film.

Verder kunnen we ervan uitgaan dat de film draait om Gamora die gezocht moet worden door Star-Lord en de rest. Ook wordt de nodige focus gelegd op Rocket Raccoon.

Nu de opnames gaande zijn, kan je je aannemen dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 ergens halverwege het jaar wel klaar is met draaien. Maar voorlopig hoeven we geen trailer te verwachten; misschien zelfs helemaal niet in 2022.

Gunn reageerde op een fan op Twitter, die vroeg of hij in één woord de trailer voor de film in 2022 wilde omschrijven. Het antwoord van de regisseur? "Non-existent".



NieuwsFilm

meest populair