Onheilspellende poster rampenfilm 'Moonfall' van Roland Emmerich

Onheilspellende poster rampenfilm 'Moonfall' van Roland Emmerich

Laat het aan Roland Emmerich over om onze wereld opnieuw te verwoesten.

Ronald Emmerich, regisseur van rampenfilms als Independence Day, The Day After Tomorrow en 2012, dreigt opnieuw onze planeet ten onder te laten gaan met zijn nieuwste rampen-epos Moonfall. Op een nieuwe poster is de aankomende dreiging duidelijk te zien.

We hebben al een aantal posters en trailers (alsmede de eerste 5 minuten) van de film online langs zien komen, maar daar komt dus nu nóg een poster bij. Het nieuwste affiche kun je uiteraard hieronder bekijken.

Look Kloser
Het script van Moonfall werd geschreven door Emmerich en Harald Kloser. Laatstgenoemde is de vaste componist van Emmerich, maar schreef eerder ook mee aan de scenario's van o.a. 2012 en 10,000 B.C..

Het verhaal begint met een mysterieuze kracht die de maan uit zijn baan 'slaat', waardoor de maan letterlijk op de aarde lijkt te gaan vallen. Met nog maar een paar weken te gaan tot de botsing, moet een onwaarschijnlijk team een laatste poging doen om onze planeet van de ondergang te redden.

De hoofdrollen in Moonfall worden gespeeld door Halle Berry, Stanley Tucci, John Bradley, Patrick Wilson en Charlie Plummer.

Moonfall draait vanaf 3 februari a.s. in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair