'Shang-Chi'-foto toont Wong in een bijzondere setting

'Shang-Chi'-foto toont Wong in een bijzondere setting

Benedict Wong staat voor een portaal.

Een nieuwe foto van achter de schermen van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings laat zien hoe Wong zich erop voorbereidt door een portaal te lopen.

Afgelopen september was Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings de tweede film van 2021 die in het MCU uitgebracht werd. De film was meermaals uitgesteld door de pandemie, en er was grote interesse in de film van regisseur Destin Daniel Cretton. Het was de eerste film met Shang-Chi in de hoofdrol en de eerste MCU-film met een Aziatische hoofdpersoon. De resultaten waren indrukwekkend en het was kritisch en financieel een succes.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-foto
Simu Liu speelt Shang-Chi in de film, die zijn oorsprong laat zien als zoon van een crimineel meesterbrein - Wenwu. In het heden wordt Shang-Chi samen met zijn zus Xialing terug naar huis geroepen.

Hoewel het verhaal grotendeels in zijn eigen bubbel verteld wordt, eindigt 'ie met een paar belangrijke verbindingen met de rest van het MCU, met name door Wong (Benedict Wong) een plaats te geven.

Wong staat centraal op een nieuwe foto van achter de schermen. Je ziet acteur Benedict Wong in het kostuum van Wong, poserend voor een blauw scherm. Hij wordt omringd door de gloeiende gele lijnen van een portaal. Heel herkenbaar!



NieuwsFilm

meest populair