Vet! Dit is de nieuwe look van Thor in 'Thor: Love & Thunder'

Vet! Dit is de nieuwe look van Thor in 'Thor: Love & Thunder'

Concept art die gelekt is onthult een nieuwe Thor.

Nadat we eerder de nieuwe look van Valkyrie in Thor: Love and Thunder te zien kregen, lijkt het er nu op dat de look van Thor Odinson ook gelekt is.

Zoals de norm is met grote Marvel Studios blockbusters, biedt merchandise vrij regelmatig een blik op de designs van personages. In dit geval zie je de look van zowel Thor als Jane Foster verschijnen.

Thor: Love and Thunder-beelden
Zoals je verwacht zal hebben, is het nieuwe kostuum voor Thor perfect voor de Asgardian. Gewoonlijk draagt 'ie een grijs pak met rode en zwarte accenten. Maar nu is er gekozen voor een blauw en gouden pak met een rode cape. Ook heeft 'ie niet meer dat net iets te dikke 'Bro' Thor lijf, maar is de strakke spierbundel weer terug.



Het nieuwe design lijkt wel echt te zijn. Marvel Studios-artist Andy Park vertelde al eens dat fans verbaasd zouden zijn door "hoe kleurrijk" Thor: Love and Thunder is.

"Er is een reden waarom er meer dan een decennium aan succesvolle films is en waarom deze franchise blijft groeien. Dus Thor: Love and Thunder past perfect in het geheel, want ook dit verlegt weer grenzen van wat je zou verwachten."

Thor: Love and Thunder is in juli 2022 in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair