Paul Walker had een briljant idee voor een 'Fast & Furious' spin-off

Paul Walker had een briljant idee voor een 'Fast & Furious' spin-off

Een Fast 68...

Fast & Furious-regisseur Justin Lin kwam tijdens een interview met een leuk verhaal rond Paul Walker. De acteur, die bij een tragisch auto-ongeluk om het leven kwam, had een briljant idee voor een achtenzestigste Fast & Furious-film, ofwel Fast 68.

De hele filmfranchise heeft tot nu toe zo'n 6 miljard dollar opgebracht aan de wereldwijde box office. Lin maakt de laatste twee films in de franchise, en blijkt een tijdje met Paul Walker overwogen te hebben een verrassende nieuwe film te maken.

Fast 68
Walker was sinds het begin onderdeel van de franchise, maar overleed in 2013 voordat de opnames van Furious 7 afgerond konden worden. De film werd in 2015 uiteindelijk uitgebracht met dank aan innovatieve CGI, waarbij de broers van de acteur meehielpen met het afronden van zijn scènes.

Tijdens een interview met Insider vertelt Lin over de onvermijdelijke finale van de franchise en dat hij daar al behoorlijk wat jaren over nadenkt. Hij vertelde daar ook al over nagedacht te hebben met Walker.

"Op een zeker moment wilden we een korte film maken en dat moest dan een komedie zijn," begon Lin. "Het zou Fast 68 worden, en het idee was dat je dan Brian O'Conner kon zien met een rollator. Het was een grote grap, maar we hadden het al helemaal uitgedacht."

NieuwsFilm

meest populair