Gaaf nieuw 'Spider-Man: No Way Home' ontwerp hint naar toekomst

Gaaf nieuw 'Spider-Man: No Way Home' ontwerp hint naar toekomst

SPOILERS! Dit zagen we nog niet in Spider-Man 3.

Voor wie de trailers voor Spider-Man: No Way Home heeft gezien of misschien al de complete film weet dat deze vol zit met uiteenlopende figuren uit de wereld van Marvel. Maar er ontbreken er uiteraard ook een aantal, want alleen al de wereld rond Spider-Man bevat honderden figuren.

Let op: hieronder volgen SPOILERS voor No Way Home!


In No Way Home zitten een aantal grote slechteriken en er wordt in de aftercreditscène gehint naar de komst van een volgende. In die scène zien we namelijk dat Eddie Brock / Venom (Tom Hardy) kort in het bekende Marvel Cinematic Universe is en vlak voor de terugkeer naar zijn eigen universum een beetje Venom achterlaat.

Wat het effect kan zijn van het achterlaten van een beetje Venom zagen we al in Venom: Let There Be Carnage. Welk effect het in het MCU heeft, krijgen we waarschijnlijk te zien in Spider-Man 4, of in Venom 3.

Opvallende concept-art
Via ontwerper Thomas de Crest krijgen we nu een blik op hoe de Spider-Man van Peter Parker (Tom Holland) eruit zou kunnen zien als hij in aanraking komt met de Venom-symbioot.

"Terwijl ik wacht op groen licht om het werk te laten zien dat ik deed voor [Spider-Man: No Way Home], is hier een snelle blik op wat er zou kunnen komen," tweette de ontwerper.



NieuwsFilm

meest populair