Nicolas Cage is gestopt met karaoke nadat zijn versie van 'Purple Rain' viraal ging

De acteur schaamt zich er zo te horen nog steeds voor.

Nicolas Cage was eerst een gigantische karaoke-fan, maar de kans dat we hem nog eens horen zingen lijkt uitermate klein. De acteur laat zich er nu over uit.

De met een Oscar-bekroonde acteur zong graag, maar ongeveer twee jaar geleden werd er een filmpje van Cage gedeeld waarin hij het iconische nummer Purple Rain van Prince zingt. Zijn volledige prestatie is helaas niet makkelijk te vinden, maar de onderstaande clip laat eigenlijk al genoeg zien.



Belachelijk
Net zoals in het bovenstaande videootje werd Cage flink belachelijk gemaakt door de nodige mensen. Daardoor zingt de acteur nu niet meer. Zo zegt hij tijdens een recent interview: "Ik zag karaoke eigenlijk altijd als therapie, totdat iemand dus mijn punkrockversie van 'Purple Rain' op internet zette. Binnen de kortste keren ging dat filmpje viraal..."

"Vanaf dat moment zei ik tegen mezelf: 'Ik ga niet meer naar karaoke'." Andrew Garfield, bekend van The Amazing Spider-Man-films, was bij hetzelfde interview aanwezig en zei dat Cage gewoon moet blijven zingen, maar Cage vindt dat toch te lastig.

"Zingen doet me echt goed en ik voel me er beter door" vervolgt Cage. "Maar in mijn ogen hoort karaoke geheim te blijven. Ik zie elk nummer als een gebed en dat is dus privé".

NieuwsFilm

meest populair