Ben Affleck erg gekwetst door kritische Batman-fans

De acteur kijkt niet met veel vreugde terug op onthulling in 2013 dat hij Batman zou gaan spelen.

[b]Het spelen van een superheld als Batman of Spider-Man of een bekend ander personage zal acteurs altijd blijven achtervolgen. Dat zal Ben Affleck ook ervaren. De acteur laat nu weten hoe hij terugkijkt op het moment in 2013 dat werd aangekondigd dat hij Bruce Wayne ging spelen in Batman v Superman: Dawn of Justice die in 2016 verscheen.

"Ik was gekwetst. Ik was minder gekwetst dan dat ik 10 jaar eerder zou zijn geweest. Maar ik was gekwetst omdat ik het gevoel had: 'Wacht even, kom op. Wat moet ik doen..." aldus Affleck in gesprek tijdens The Howard Stern Show.

Petities en reden om Batman te spelen
"Ik realiseerde me op dat moment ook, 'Nu wordt het een petitie.' Nu ze dit weten, gaat iedereen een petitie starten [als protest tegen mijn casting als Batman]. Er zijn echt honderdduizend [mensen], je hebt net een verdomde petitie getekend alsof je niets beters met je tijd te doen hebt dan petities tekenen?"

"Maar, ironisch genoeg, de reden dat ik dit deed was dat ik een film wilde maken voor mijn kinderen, vooral mijn zoon, die ze zouden zien en waar ze trots op zouden zijn," sloot de acteur af die na het spelen van Batman nog meer mentale problemen kende.

Overigens keert Batfleck dit jaar toch nog een keer terug als Bruce Wayne / Batman in de superheldenfilm The Flash die zijn Batman lijkt in te gaan ruilen voor de Dark Knight van Michael Keaton. In november dit jaar in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair