Deze afgebrande superheldenfilm is de bestverkochte DVD/Blu-Ray van 2021

Deze afgebrande superheldenfilm is de bestverkochte DVD/Blu-Ray van 2021

Niemand vond hem goed, maar iedereen wil hem blijkbaar hebben...

De mensen die positief zijn over Wonder Woman 1984, het vervolg op de hit Wonder Woman, moet je vaak met een lantaarntje zoeken. Oké, onder andere FT-recensent Arjan Welles (4 sterren) was er één.

Toch wist de sequel van Patty Jenkins met Gal Gadot het vorig jaar te presteren om de bestverkochte titel op DVD en Blu-Ray te worden.

Er gingen voor $34,5 miljoen dollar ruim 1,4 miljoen schijven (ongeveer 600.000 DVD's en 800.000 Blu-Ray's) over de toonbank, om nog maar te zwijgen over Eerste Kerstdag toen de film door bijna de helft van de 40 miljoen 'HBO Max'-abonnees werd gestreamd.

Al die factoren zouden erop kunnen wijzen dat de reactie van het algemene publiek, oftewel de stille meerderheid op de achtergrond, een stuk positiever is dan dat de online discussies doen vermoeden.

Wonder Woman 3
Warner Bros. werkt momenteel aan een derde deel met Jenkins opnieuw op de regiestoel en uiteraard Gadot in de hoofdrol. Die zei onlangs dat de start van de opnames nog wel even op zich laat wachten, waardoor men aandacht kan besteden aan een goed script en in kan spelen op ontwikkelingen in het DCEU na de gebeurtenissen van The Flash, Aquaman and the Lost Kingdom en Shazam! Fury of the Gods.

NieuwsFilm

meest populair