Hier gaat de Dracula-film 'Renfield' met Nicolas Cage ongeveer over

Hier gaat de Dracula-film 'Renfield' met Nicolas Cage ongeveer over

Wat eerste plotdetails zijn gelekt...

Wat voor creatieve draai moet je tegenwoordig nog geven aan het verhaal van oppervampier Graaf Dracula? De makers van horrorcomedy Renfield lijken hier iets op gevonden te hebben.

De meest iconische bloedzuiger aller tijden wordt namelijk een ondersteunend personage in een verhaal dat zich meer richt op diens lakmoedige handlanger Renfield, gespeeld door Nicholas Hoult.

Voeg daaraan de absolute meesterzet toe dat Nicolas Cage is ingehuurd voor de rol en het kan niet anders dan dat dit bijzonder gaat worden!

Waar gaat het over?
Nu zijn er ook wat eerste plotdetails gelekt: In het 'Lunatic Asylum' zitten Dracula en Renfield samen opgesloten. Renfield is het zat om zo langer een handlanger te zijn en wil op eigen benen staan en nieuwe werelden verkennen. Maar dit laat de Graaf natuurlijk niet zomaar gebeuren.

Deadline meldt dat Adrian Martinez zich onlangs bij de cast heeft gevoegd. Hij speelt een verkeersagent en partner van Rebecca Quincy (Awkwafina), een eeuwig woedende ambtenaar voor wie Renfield uiteindelijk valt.

NieuwsFilm

meest populair