Deze 'Mad Max: Fury Road'-actrices hadden moeite weer in de samenleving op te gaan na de film

Deze 'Mad Max: Fury Road'-actrices hadden moeite weer in de samenleving op te gaan na de film

Dat was niet niks op de set.

De cast van Mad Max: Fury Road had het moeilijk met de terugkeer naar het normale leven, toen de opnames van de film eindelijk afgerond waren. De film werd geregisseerd en geschreven door George Miller en werd kritisch goed ontvangen.

Mad Max: Fury Road kreeg 6 Academy Awards en er was veel lof voor de hoofdrolspelers. Velen vinden het zelfs een van de beste actiefilms die er maar zijn.

Mad Max: Fury Road-opnames
De opnames van Mad Max: Fury Road begonnen pas in 2012, hoewel de film al in 2009 aangekondigd was. Toen de opnames eindelijk onderweg waren, was het een zware klus voor cast en crew, vol explosies en ruzies tussen castleden.

Schrijver Kyle Buchanan komt met een boek over de opnames, Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road, en onthulde dat de cast het moeilijk had met terug vallen in het normale leven nadat de opnames afgerond waren.

Zoë Kravitz: "Ik denk niet dat we ons realiseerden hoe diep we het konijnenhol in gegaan waren tot het bijna klaar was. Terugkeren naar het normale leven was bizar. Geen van ons wist hoe we dat moesten doen."

Rosie Huntington-Whiteley: "Ik had best lang nodig om die ervaring te verwerken en weer mijzelf te worden. Om weer kleren en juwelen om te doen voelde bizar."

Charlize Theron: "Er was geen dag op de set dat ik ziek werd. Maar toen ik in het vliegtuig stapte en landde in Los Angeles, had ik bronchitis en dat werd longontsteking. Het was alsof mijn lichaam crashte. Elk deel van mij zei: 'Okay, je hoeft niet meer te overleven. Je kunt nu rusten."

NieuwsFilm

meest populair